Usi de garaj

Usi de garaj sectionale

 

Usile de garaj sectionale se pozitioneaza direct in spatele golului astfel incat usa nu micsoreaza in niciun fel dimensiunile utile ale acestuia. Ghidajele usii de garaj se monteaza pe stalpii laterali iar sistemul de arcuri se pozitioneaza pe grinda superioara.

usidegaraj1

 

Usile de garaj sectionale sunt formate din panouri de otel cu grosimea de 40 mm usidegaraj2umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neinflamabila Usile prezinta chedere duble pe toate cele patru directii rezultate o izolare perfecta,coeficientul de izolare termica fiind de 0,49W/m²K.

 

 

 

AVANTAJE

 

usidegaraj3SIGURANTA 
usidegaraj4INVESTITIE
usidegaraj5IZOLARE TERMICA

MODELE

 

usidegaraj6LINIAR
usidegaraj7CASETAT
usidegaraj8PLAN

usidegaraj9

 SINGLE

COMPONENTE REZISTENTE SI DURABILE

Toate componentele metalice sunt realizate din otel galvanizat si sunt de calitate superioara asigurand o functionare sigura si de lunga durata.

USI PENTRU ORICE GARAJ

Usile de garaj sectionale se pot realiza pentru orice dimensiune.Nu este nevoie sa modifici golul de garaj in functie de usa,noi realizam usa in functie de necesitatile dumneavoastra.

usidegaraj10

DOTARI

Usile sectionale pot fi dotate cu usi pietonale,care permit accesul in garaj fara a necesita deschiderea intregii usi de garaj. Aceasta situatie este recomanda cand nu exista o alta cale de acces in garaj reducandu-se consumul de energie termica.

Alte optionale pentru usi: – ferestre dreptunghiulare – ornamente pentru ferestre – grile de ventilatie – yala deblocare

usidegaraj11

Usi de garaj tip rulou

 

SOLUTIE PRACTICA

usidegaraj12

Usa rulou este alcatuita dintr-un covor de lamele izolate de aluminiu, un sistem de ghidaje laterale, caseta protectie si o motorizare axiala.Datorita constructiei compacte fara sine in interiorul garajului usa rulou este solutia perfecta pentru garaje unde spatiul interior trebuie folosit la maxim.

usidegaraj13

Usile rulou pot fi realizate cu 2 tipuri de profile.Lamelele de 55 mmsunt solutia ideala pentru spatii mici si costuri economice iar lamelele de77 mm sunt perfecte pentru izolare termica si solutii antiefractie.

SISTEM AUTOMAT DE CONTROL

Usile de garaj tip rulou sunt echipate standard cu motor axial. Deschiderea si inchiderea usii se face cu telecomanda pentru a asigura un confort sporit in utilizare. In caz de pana de curent usa poate functiona manual cu ajutorul unei manivele. Aceasta manivela poate fi montata atat la exterior cat si la partea interioara atunci cand exista si alta intrare alternativa. Usile rulou automate pot fi prevazute si cu fotocelule pentru o mai buna siguranta in utilizare.

 

usidegaraj14
usidegaraj15
usidegaraj16

MODELE DE PANOU DE USA

usidegaraj17

Se pot realiza modele de usa tip rulou atat cu lamele cu geam cat si cu lamele cu fante de aerisire. Un produs nou pe piata este usa laterala cu lamele de usa tip rulou.


USI PENTRU ORICE GARAJ

usidegaraj18

Usile de garaj tip rulou se pot realiza pentru orice dimensiune. Nu este nevoie sa modificati golul de garaj in functie de usa, noi realizam usa in functie de necesitatile dumneavoastra.

FOLOSIRE SILENTIOASA, USOARA SI SIGURA

usidegaraj19

Usile de garaj tip rulou sunt realizate in intregime in cadrul fabricii noastre din componente de calitate si cu o mare atentie la detalii.De-a lungul timpului costurile legate de intretinere sunt zero pentru ca usile tip rulou sunt produse din aluminiu ce confera siguranta dar si rezistenta impotriva coroziunii.Izolatia usii de garaj tip rulou este asigurata de spuma poliuretanica din interiorul lamelelor, de periile laterale din ghidaje dar si de chederul de la partea inferioara.

 

Usi de garaj basculante

usidegaraj20

Usile de garaj basculante sunt printre cele mai populare si de durata usi de pe piata.O recomandare excelenta pentru cei care doresc sa ofere o protectie garajului si in acelasi timp sa isi usureze timpul care ar fi pierdut intr-un mod clasic cu o usa conventionala.

 

AVANTAJE

 usidegaraj21

INTRETINERE

Puteti folosi usile pentru multi ani. Nu este nevoie sa le vopsiti sau sa le protejati de rugina.Au protectie anticoroziva ce ii garanteaza durabilitate:Are o structura galvanizata si imbracaminte din poliester.Puteti uita de problemele ce tin de reparatie datorita unui sistem simplu ce garanteaza operatiile fara probleme.

 

 

USURINTA IN FOLOSIREusidegaraj22

Usa se deschide si se inchide cu usurinta.Operatia este asigurata de un sistem de arcuri si de role ce se opresc la indicajele stabilite.Pentru confort aditional puteti sa echipati usa cu o unitate automata de control cu telecomanda.Procesul de deschidere al usii ar fi desigur imbunatatit.

 

 

 

SIGURANTAusidegaraj23

Usile basculante sunt sigur de utilizat si sunt certificate conform cerintelor Standardului Europen EN 13241-1.Solutiile aplicate in aceste usi garanteaza siguranta pentru dumneavoastra si familie.

 

 

 

MODELE DE PANOU DE USA

usidegaraj24

PVC-ALUMINIU - Telefon: +40.773.714.154 / E-mail: office@pvc-aluminiu.ro