Grilaje metalice

GRILAJE METALICE DIN BARE TUBULARE

– grilaje metalice confectionate din bare de otel cu diametrul de 14 si 18 mm, conectate cu balamale din otel zincat
– grilaje metalice vopsite in camp electrostatic in culorile prezente in paletarul RAL.
– grilaje metalice ce permit actionarea cu motor si dotari optionale cu alte accesorii de control, siguranta si/sau semnalizare.
– sistemele de grilaje metalice se pot accesoriza cu sisteme de fotocelule pentru a gestiona optim sistemul de iluminat si semnalizare din zona de protectie.
– sistemele de grilaje metalice dispun de ghidaj consolidat, indoit dublu tip Omega cu urmatoarele dimensiuni 75/65/75 mm Acest ghidaj al sistemului de grilaje metalice are o adancime de 70 mm iar suplimentar o perie ce ii confera o etansare mai buna si o culisare mai putin zgomotoasa

Grilaje_metalice1

GRILAJE METALICE CU PROFILE PERFORATE

– sistemele de grilaje metalice din profile perforate sunt confectionate din profile din oţel perforate, cu o înălţime de 105 mm.
– sistemele de grilaje metalice din profile perforate asigura o protectie superioara spatiului de închidere menţinând în acelaşi timp vizibilitate in interiorul spatiului.
– sistemele de grilaje metalice din profile perforate pot fi vopsite in camp electrostatic in culorile prezente in paletarul RAL.
– perforatiile sistemului de grilaje metalice cu profile perforate difera intre o dimensiune de 4 mm si o grosime a profilului de 0,5 mm si o dimensiune de 2,5 mm si o grosime a profilului de 0.7 mm.
Toate tipurile de profile pot fi combinate intre ele obtinandu-se combinatia dorita.

Grilaje_metalice2

GRILAJE METALICE CU TUBURI ONDULATE

– sistemele de grilaje metalice cu tuburi ondulate sunt confectionate din otel cu dimensiunea de 8 mm legate intre ele cu ajutorul unor agrafe.
– sistemele de grilaje metalice cu tuburi ondulate se pot actiona manual sau electric. Actionarea automata presupune si actionarea manuala de urgent .
– optional, profilul de inchidere a sistemului de grilaje metalice se poate dota cu incuietori, obligatorii si foarte necesare atunci cand actionarea sistemului de grilaje metalice este manuala.

Grilaje_metalice3

GRILAJE METALICE CU PROFILE PLINE

– sistemele de grilaje metalice cu profile pline ofera unul dintre cele mai inalte niveluri de inchidere si protectie a spatiilor
– sistemele de grilaje metalice cu profile pline sunt confectionate din profile pline din otel
– sistemele din gama de grilaje metalice din profile pline pot fi vopsite in orice culoare RAL
– sunt disponibil in doua variante : sistem de grilaje cu profile pline cu dimensiuni de 105 mm si sistem de grilaje metalice cu profile pline de 77 mm .
Pe ultima lamela se monteaza 2 incuietori, stanga si dreapta.
– sistemele de grilaje metalice cu profile pline au ghidaj dublu, cu o adancime de 70 mm sau 100 mm .
– actionarea se poate actiona manual sau electric cu selector cu cheie, cumutator sau telecomanda

Grilaje_metalice4

Sistemele de grilaje metalice ofera protectie antiefractie, atat locuintelor cat si spatiilor comerciale si administrative. Grilaje metalice recomandate pentru securizarea ferestrelor si usilor (grilaje metalice usi, grilaje metalice ferestre).
Sistemele de grilaje metalice se folosesc si pentru delimitarea spatiilor interioare. Pe langa protectia antiefractie, sistemele de grilaje metalice de tip rulou cu lamela plina, protejeaza incaperea de intemperiile atmosferice, dimineaza poluarea fonica si reduc costurile cu energia. Spre deosebire de sistemele de grilaje metalice cu lamela plina, sistemele de grilaje metalice din bare tubulare si cele cu tuburi ondulate, permit patrunderea luminii naturale si o buna vizibilitate in interior.

grilaje-metalice-hypermarchet
grila-metalice-mca-siguranta

grilaje metalice

PVC-ALUMINIU - Telefon: +40.773.714.154 / E-mail: office@pvc-aluminiu.ro