Geam 4 Season

 

Cu 4 Season te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp.Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar reflexivitatea asigură un nivel confortabil de intimitate.

Avantaje

Confort tot timpul anului

PRIMĂVARA

Cu 4 Season capriciile vremii nu mai contează. În această perioadă a anului, vitrajele izolante care au 4 Season asigură un confort sporit – izolaţia termică asigură temperatura ideală indiferent de schimbările vremii.

VARA4s 1

Datorită funcţiei sale de control solar, 4 Season reflectă de două ori mai multă energie solară decât un vitraj dublu obişnuit, fără a mai fi nevoie de o protecţie solară suplimentară.
O temperatură ideală – confortul şi răcoarea sunt asigurate chiar şi în zilele caniculare.
Costuri de climatizare mai mici – limitarea cantităţii de energie solară care pătrunde în casă diminuează nevoia de utilizare a aerului condiţionat.

TOAMNA

Cu 4 Season tranziţia către anotimpul rece devine insesizabilă.
Reducerea costurilor – sunt suprimate costurile premature pentru încălzire.

IARNA

Vitrajul cu 4 Season oferă o izolaţie de 3 ori mai mare decât cea a unui vitraj dublu obişnuit, avantajele fiind evidente:
Căldură şi confort – se diminuează pierderile de căldură şi se reduce semnificativ zona rece de disconfort din apropierea ferestrelor. 
Economii semnificative
 – o izolare termică eficientă înseamnă un consum redus de energie.

 

Aplicaţii

4 Season este ideal pentru ferestrele oricărei construcţii noi sau renovate.

Caracteristicile 4 Season permit utilizarea produsului atât în sectorul rezidenţial (locuinţe individuale, blocuri de locuinţe) cât şi în cel nerezidenţial (clădiri de birouri, hoteluri şi restaurante, centre comerciale, şcoli).
Pentru aplicatiile unde este necesarã sticlã de siguranţã (securizatã / cãlitã) se utilizeazã 4 Season – varianta ce trebuie tratatã termic.
4 Season se combinã perfect cu toate tipurile de tâmplãrie: PVC, lemn, aluminiu.
În proiectele de renovare, unitãţile de vitraj cu 4 season pot fi folosite în ramele existente.

Descriere4s 2

Depunerile 4 Season  se obţin prin sputerizare catodică în instalaţii speciale (magnetron), în condiţii de vid înaintat şi atmosferă controlată.
Aceste depuneri sunt caracterizate printr-o emisivitate redusă având o dublă proprietate: reflectă radiaţiile infraroşii cu lungime mare de undă, caracteristice căldurii provenită din încălzire şi în acelaşi timp reflectă o mare parte a energiei solare.

 

 

PVC-ALUMINIU - Telefon: +40.773.714.154 / E-mail: office@pvc-aluminiu.ro